Aantal personen: 4
15 minuten.
1 Madam Jeanette peper
Faja Lobi Bami (roerbakmix)
Faja Lobi Pinda-Satésaus
10 eetlepels olie
2 takken selderij
2 takken selderij
zout
2 theelepels tomatenpuree
150 gram doperwten
1/4 stuk komkommer
500 gram spaghetti
250 gram kipfilet
Olie verhitten, kipfilet in reepjes gesneden hieraan toevoegen en enkele
minuten bakken tot het vlees gaar is; 6 eetlepels Bami (roerbakmix), de
doperwten, tomatenpuree, peper en selderij hieraan toevoegen en enkele
minuten roerbakken. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking
bereiden en vervolgens hieraan toevoegen; het geheel, onder voortdurend
omscheppen, 10 minuten op laag vuur opbakken; komkommer in reepjes snijden
en de laatste minuut toevoegen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Drumsticks, Kippenbouten, Kippenlevertjes met
Aardappelsticks.
Variatietip: Gebruik eens als bijgerecht Zuurgoed, Faja Lobi
Pinda-Saté saus.
Voeg 2 mespuntjes trassie tijdens het roerbakken toe.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |