Spaghetti Omoe Snesie (Surinaams-Chinese spaghetti)

Spaghetti Omoe Snesie (Surinaams-Chinese spaghetti)

Spaghetti Omoe Snesie (Surinaams-Chinese spaghetti)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

15 minuten.

Ingrediënten

1 Madam Jeanette peper
Faja Lobi Bami (roerbakmix)
Faja Lobi Pinda-Satésaus
10 eetlepels olie
2 takken selderij
2 takken selderij
zout
2 theelepels tomatenpuree
150 gram doperwten
1/4 stuk komkommer
500 gram spaghetti
250 gram kipfilet

Bereiden

Olie verhitten, kipfilet in reepjes gesneden hieraan toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is; 6 eetlepels Bami (roerbakmix), de doperwten, tomatenpuree, peper en selderij hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden en vervolgens hieraan toevoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 10 minuten op laag vuur opbakken; komkommer in reepjes snijden en de laatste minuut toevoegen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Drumsticks, Kippenbouten, Kippenlevertjes met Aardappelsticks.

Variatietip: Gebruik eens als bijgerecht Zuurgoed, Faja Lobi Pinda-Saté saus.
Voeg 2 mespuntjes trassie tijdens het roerbakken toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus